Gratis bezorging v.a. €300
Levering binnen 48 uur
Veilig online betalen

Neem contact op

088 536 00 00 mh@corlidogroup.com Veel gestelde vragen

Stuur een bericht

Contact formulier (Zijkant)
reCAPTCHA

Weldon

+20 JAAR EEN BEGRIP IN EUROPA

Weldon is het geregistreerde trademark van Corlido Material Handling. Weldon staat garant voor een zeer complete range handpallettucks die uit voorraad leverbaar zijn.

WELDON PALLETWAGENS

De Quality lijn van Weldon is uitgerust met een robuuste onderhoudsarme hydraulische pomp van industriële kwaliteit. De vorken zijn leverbaar in verschillende breedtematen (540, 685 mm) en lengtematen (van 800-2000mm). Verschillende wieluitvoeringen zorgen voor ideale materiaal soort voor elke toepassing. De Quality lijn van Weldon handpallettrucks is ook leverbaar met weeginrichting en printer of zelf in verschillende RVS uitvoeringen.

NU SHOPPEN

WELDON HEFTAFELS

De heftafels van Weldon kenmerken zich door hun herkenbare licht groen blauwe kleur en door de uitstekende kwaliteit. De Weldon heftafels zijn leverbaar in verschillende capaciteiten, afmetingen en hefhoogtes. De combinatie van een sterke constructie en een onderhoudsarme hydraulische cilinder zorgen voor een lange levensduur en staan garant staat voor jarenlang veilig gebruik. De heftafels hebben een zeer gering eigen gewicht, zijn makkelijk te verplaatsen en zijn voorzien van meerdere veiligheidsvoorzieningen:

  • Gesloten voetbedaal met antisliprubber
  • Daalbeveiliging
  • Twee geremde wielen
  • Gedoseerd dalen met de ergonomische handgreep

 

NU SHOPPEN