Stationaire heftafel 3000kg

1.995,00 excl. BTW

2.413,95 incl. BTW
  • 3000KG
Gratis geleverd binnen 1-2 werkdagen
  • Geleverd met extern bedieningspaneel
  • Elektrisch heffen en dalen
  • Sterke constructie en onderhoudsarme hydraulische cylinder

De stationaire heftafel 3000KG van Weldon is uitermate robuust en van hoge kwaliteit en geschikt voor dagelijks industrieel gebruik. Doordat het platform elektrisch heffend en dalend is, wordt de manier van ergonomisch werken op individuele werkhoogte nog effectiever, efficiënter en comfortabeler.
De elektrische schaarheftafel is bijzonder geschikt voor intensief dagelijks gebruik. De traploze, hydraulische hoogteverstelling van het platform wordt eenvoudig door de standaard meegeleverde schakelaar bediend. Hierdoor kan de lading tot 3000KG bijzonder eenvoudig en ergonomisch op een individuele werkhoogte worden gebracht. De combinatie van een sterke constructie en een onderhoudsarme hydraulische cilinder zorgen voor een lange levensduur en staan garant staat voor jarenlang veilig gebruik.

Bediening

De heftafel kan bediend worden door een handbediende schakelaar die aangesloten is door middel van een 2.65 cm lange kabel uitgerust met CEE-stekker. Het bedieningspaneel beschikt over 3 functies; heffen, dalen en de dodemansknop. Hierdoor kan u de elektro stationaire heftafel op een veilige afstand bedienen.

Ontwerp

De hoogwaardige hydraulische pomp met overdrukventiel zorgt voor een lange levensduur en beschermt tegen overbelasting. De inspectiesteunen van de schaarheftafel verhinderen bij onderhoudswerken niet bedoeld dalen. De tafel is opgebouwd met een stabiele en duurzame constructie: het platform is een gladde plaat met hoogwaardige poedercoating, het onderliggend frame met gelaste hoekprofiel en stabiele scharen garanderen een duurzame en uitermate stabiele constructie. De schaarheftafel van Weldon is leverbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen. Deze stationaire heftafel van Weldon is de ideale oplossing als het gaat om ergonomie, functionaliteit en veiligheid.

Artikelnummer

3000EHT

Capaciteit

3000 kg

Hefbereik

220 – 1020 mm

Heffunctie

elektrohydraulisch

Platform type

gesloten

Platform hoogte

85 mm

Platform breedte

800 mm

Platform diepte

1300 mm

Kleur

Rood

Garantie

12 maanden volledige fabrieksgarantie

Afhalen

Op afspraak in magazijn Emmen

Schaartype

Eenvoudige schaar

Hefsnelheid belast/onbelast

30 mm/s

Heftijd

26 s

Levering

volledig gemonteerd

Materiaal

Staal

Heffing

800 mm

Vermogen

1.5 kW

Frequentie

50 Hz

Daalsnelheid bel./onbel.

40 mm/s