Stationaire heftafel 500kg

1.395,00 excl. BTW

1.687,95 incl. BTW
  • 500KG
Levertijd op aanvraag | Gratis Bezorging
  • Geleverd met extern bedieningspaneel
  • Elektrisch heffen en dalen
  • Sterke constructie en onderhoudsarme hydraulische cylinder

De stationaire heftafel 500KG van Noblelift is uitermate robuust en van hoge kwaliteit en geschikt voor dagelijks industrieel gebruik. Doordat het platform elektrisch heffend en dalend is, wordt de manier van ergonomisch werken op individuele werkhoogte nog effectiever, efficiënter en comfortabeler.
De elektrische schaarheftafel is bijzonder geschikt voor intensief dagelijks gebruik. De traploze, hydraulische hoogteverstelling van het platform wordt eenvoudig door de standaard meegeleverde schakelaar bediend. Hierdoor kan de lading tot 500KG bijzonder eenvoudig en ergonomisch op een individuele werkhoogte worden gebracht. De combinatie van een sterke constructie en een onderhoudsarme hydraulische cilinder zorgen voor een lange levensduur en staan garant staat voor jarenlang veilig gebruik.

Bediening

De elektrische heftafel kan bediend worden door een handbediende schakelaar die aangesloten is door middel van een 2.65 cm lange kabel uitgerust met CEE-stekker. Het bedieningspaneel beschikt over 3 functies; heffen, dalen en de dodemansknop. Hierdoor kan u de elektro stationaire heftafel op een veilige afstand bedienen.

Ontwerp

De hoogwaardige hydraulische pomp met overdrukventiel zorgt voor een lange levensduur en beschermt tegen overbelasting. De inspectiesteunen van de schaarheftafel verhinderen bij onderhoudswerken niet bedoeld dalen. De tafel is opgebouwd met een stabiele en duurzame constructie: het platform is een gladde plaat met hoogwaardige poedercoating, het onderliggend frame met gelaste hoekprofiel en stabiele scharen garanderen een duurzame en uitermate stabiele constructie. De schaarheftafel van Noblelift is leverbaar in verschillende capaciteiten en afmetingen. Deze stationaire heftafel van Noblelift is de ideale oplossing als het gaat om ergonomie, functionaliteit en veiligheid.

Artikelnummer

500EHT

Capaciteit

500 kg

Hefbereik

190 – 1010 mm

Heffunctie

elektro hydraulisch

Platform type

gesloten

Platform hoogte

65 mm

Platform breedte

800 mm

Platform diepte

1300 mm

Kleur

Rood

Garantie

12 maanden volledige fabrieksgarantie

Afhalen

Op afspraak in magazijn Emmen

Schaartype

Eenvoudige schaar

Hefsnelheid belast/onbelast

55 mm/s

Heftijd

15 s

Levering

volledig gemonteerd

Materiaal

Staal

Heffing

820 mm

Frequentie

50 Hz

Daalsnelheid bel./onbel.

35 mm/s

Vermogen

0.75 kW

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.