sterren

4.57

132 beoordelingen

Gratis bezorging v.a. €400
Voor 13:00 besteld, morgen in huis
Koop gratis op rekening

Neem contact op

088 536 00 00 mh@corlidogroup.com Veel gestelde vragen

Stuur een bericht

Contact formulier (Zijkant)
reCAPTCHA

Hoe retourneer of ruil ik een product?

Volg onderstaand stappenplan:

 1. Neem uiterlijk 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op via mh@corlidogroup.com of 088-5360000. Geef duidelijk aan welke oplossing u wenst. Alle retourzendingen moeten o.v.v. het RMA-nummer naar ons centrale magazijn in Emmen gestuurd worden. Adres is:
  Corlido Project Supply
  T.a.v.: Warehouse
  Paganelstrat 6a
  7821 AA Emmen
 2. Na afloop van de 30 dagen, heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw product in originele staat met verpakking terug te sturen.
 3. Na het aanmelden van uw retour ontvangt u tijdens openingstijden van de klantenservice binnen twee (2) werkdagen een RMA-nummer per e-mail.
 4. De goederen dienen in onbeschadigde originele verpakking en vrij van gebruikssporen geretourneerd te worden. De staat van de goederen bij aankomst op het door ons opgegeven adres, is bepalend voor de acceptatie van de retourzending en het te crediteren aankoopbedrag.
 5. Vermeld bij retourneren altijd duidelijk het door Corlido afgegeven RMA-nummer, zonder RMA-nummer wordt uw retourzending niet in ontvangst genomen

Let op: na de 30 dagen bedenktermijn is het niet meer mogelijk om te retourneren. U Heeft nog wel de wettelijke garantietermijn op het product.

 • Ideal
 • Visa card
 • Mastercard
 • Maestro card
 • Bancotact logo