Gratis bezorging v.a. €300
Levering binnen 48 uur
Veilig online betalen

Neem contact op

088 536 00 00 mh@corlidogroup.com Veel gestelde vragen

Stuur een bericht

Contact formulier (Zijkant)
reCAPTCHA

Noblelift

DE OEM VOOR A-MERKEN

Corlido Material Handling is erkend dealer van Noblelift, één van ‘s werelds grootste fabrikanten van interne transportmiddelen. Noblelift staat voor betaalbare kwaliteit en staat garant voor een zeer complete range elektrische interne transportmiddelen zoals elektrische palletwagens en elektrische stapelaars. Met een productiecapaciteit van bijna 2.000.000 units per jaar is Noblelift een wereldwijd geaccepteerd en gerespecteerd merk. Bestel de Noblelift machines makkelijk en snel bij ons in de webshop!

NIEUW VAN NOBLELIFT: DE EGDE MET LITHIUM ION TECHNOLOGIE!

De volledig elektrische palletwagen met lithium ion batterij is zo compact als een normale handpallettruck en heeft de voordelen van een elektrische pompwagen. Het model verhoogt de veiligheid en ergonomie binnen uw bedrijf. Met slechts 123KG eigen gewicht en een kleine draaicirkel, is de geheel nieuwe PTE15N optimaal voor gebruik in retail omgevingen en toepassingen met weinig werkruimte. 

Met zijn krachtige lithium ion batterij, is de truck eenvoudig te laden en altijd beschikbaar. In een handomdraai is de batterij verwisseld. Dankzij de lithium ion technologie heeft deze pallettruck een langere levensduur en een langere laadcycli. De batterij gaat tot wel 6 uur mee, kan altijd geladen worden en is makkelijk te verwisselen. U heeft de keuze uit 3 accupakketen, Li24V/20Ah, Li24V/30Ah, Li24V/36Ah.

BESTEL NU