Gratis bezorging v.a. €400
Levering binnen 48 uur
Veilig online betalen

Neem contact op

088 536 00 00 mh@corlidogroup.com Veel gestelde vragen

Stuur een bericht

Contact formulier (Zijkant)
reCAPTCHA

Over ons

Wij importeren en produceren interne transportmiddelen

Ons assortiment bestaat uit palletwagens, schaarpalletwagens, elektrische palletwagens,  heftafels en stapelaars die leverbaar zijn in uiteenlopende uitvoeringen en specificaties. De producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Dankzij jarenlange ervaring hebben we een grote hoeveelheid vakkennis verworven, die we graag met u delen. Tevens verzorgen wij private- en white/no label oplossingen voor de wederverkoop. Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier met ruime ervaring? Neem contact op met een expert via +31 (0) 88 – 536 00 00 of stuur een e-mail.

Onze merken

WEDERVERKOOP & DEALERS

Naast verkoop in de webshop leveren wij ook aan wederverkopers en dealers

Bent u wederverkoper, technische groothandel of handelaar en verkoopt u interne transportmiddelen? Corlido Material Handling is uw importeur en producent van een breed scala aan interne transportmiddelen. Wilt u een grote partij palletwagens of een hele container inkopen? Een bepaald product in een andere kleur? Of wilt u gebruik maken van de snelle dropshipping methode waarbij u geen voorraad houdt? Corlido Material Handling regelt het. Dankzij ons betrouwbare dealernetwerk hebben we een groot assortiment uit voorraad leverbaar en kunnen we aan al uw eisen voldoen. Vraag vrijblijvend een offerte op!

Offerte aanvragen

 

ONZE KERNWAARDEN

Afbeeldingsresultaat voor vinkje donker blauw +30 JAAR ERVARING

Afbeeldingsresultaat voor vinkje donker blauw GROTE VOORRAAD

Afbeeldingsresultaat voor vinkje donker blauw UITSTEKENDE SERVICE

Afbeeldingsresultaat voor vinkje donker blauw MAKKELIJK ONLINE BESTELLEN

Veiligheid & MVO

Gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit (HSEQ –  Health, Safety, Environment en Quality) vormen de basis van onze werkwijze en ons management systeem. Daarbij voldoen natuurlijk alle producten aan de CE normering en worden conform Europese wetgeving geleverd. De volgende certificeringen staan centraal binnen de Corlido Group organisatie.

ISO 9001 14001

Het HSEQ-Managementsysteem is opgezet conform de eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN-ISO 14001:2015 norm. Beide gecertificeerd door Lloyd’s Register Quality Assurance Ltd.

ISO 26000

Corlido Group gebruikt de ISO 26000 norm voor het systematisch integreren van maatschappelijke verantwoordelijkheid in de organisatie. Publicatie van onze zelfverklaring is te vinden op het NEN Publicatieplatform.

  • Ideal
  • Visa card
  • Mastercard
  • Maestro card
  • Bancotact logo